top of page

Kick-off eerste leergang Patta Academy groot succes

Updated: Nov 23, 2021

“Patta is niet alleen een internationaal streetwear merk, maar het is een community van creatieve zielen die samen een nieuwe lifestyle hebben gecreëerd.” – Edson SabajoNa Nederland veroverd te hebben met Patta, richt de Amsterdamse ondernemer Edson Sabajo zich nu op de jeugd met de Patta Academy door jongeren tussen de zestien en vijfentwintig jaar klaar te stomen voor het ondernemerschap, want een plek om je passie te ontdekken is precies wat hij graag zou hebben gehad toen hij net begon.

Op 17 juli was de kick-off van het jaarprogramma 2021-2022 met vijfentwintig jongeren die een intensief zomerprogramma volgden met diverse workshops waaronder ‘skills for life’, ‘marketing’, ‘finance’, ‘presentatietechnieken’, ‘ondernemen” en bootcamps.

Founding fathers zijn Edson Sabajo en Guillame Schmidt van Patta en founding mother is Jose ten Kroode van de B&A groep. Zowel Edson als Guillame weten als geen ander hoe moeilijk het is om je dromen na te jagen zonder netwerk of sterke voorbeelden. Maar zoals Guillame het ook zegt; “Als je je passie volgt en weet wie je bent, kom je ver.” De Academy geeft op deze manier terug aan de community, door jong talent op weg te helpen.

Jose ten Kroode nodigt andere bedrijven uit om zich aan te sluiten en te investeren in deze ‘toekomstige leiders’, want “Bij de Patta Academy krijgen jongeren de kans om hun talenten te ontdekken, zich te ontwikkelen en een scala aan professionals te ontmoeten.”

Op was de afronding van het twee weken durende programma. Vanaf september zullen er iedere maand workshops zijn waar jongeren door coaches begeleid worden in verschillende disciplines en vakken.106 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page